Yerel
Yerel Haberler, İl Haberleri
Anasayfa » Haber » Yerel » Artvin'de sel üç can aldı

Artvin'de sel üç can aldı

24 Eylül 2009 - 09:43 373

Artvin'de şiddetli sağnak yağış sonrası meydana gelen sel nedeniyle üç kişi hayatını kaybetti.
Artvin'de şiddetli sağnak yağış sonrası meydana gelen selden sonra Muratlı Barajı'nın kapakları açıldı.

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Muratlı Barajı'nın dolmasına 50 cm kaldığını, bu yüzden barajın 3 kapağının açılarak su tahliyesine başlandığını söyledi.

Vali Yemlihalıoğlu baraj kapaklarının açılmasından dolayı Gürcistan'daki Batum konsolosluğuna da bilgi verildiğini ifade etti. Vali Yemlihalıoğlu, Borçka Barajı'nın dolmasına 2,5 metre kaldığını, şimdilik bu barajdan su tahliyesinin söz konusu olmadığını, gerekirse yapılacağını da sözlerine ekledi.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ ENKAZ ALTINDA

Artvin Borçka ilçesinde sağanak yağış sonrası oluşan selde İçkale Deresi'nin taşması sebebiyle Kale ve Demirciler köyünde büyük hasar oluştu.

Sel nedeniyle çöken bir evde Gülsüm Demirci (35) ve Hacer Dermirci (54) hayatını kaybederken Ali (54), Neşe (17) ve Reşit Demirci'nin yıkılan bir binanın enkazı altında kaldı.

Yıkılan evde enkaz altında kalan 3 yaşındaki Beyzanur Demirci ise sabaha karşı sağ olarak çıkartıldı.

İLÇENİN DEMİRCİLER KÖYÜNDE 80 YAŞINDA BİR KİŞİ SEL SULARINDA BOĞULARAK ÖLDÜ

Artvin'in Borçka ilçesinde sağanak sonucu, 80 yaşında bir kişi sel sularında boğularak öldü.

İlçenin Demirciler köyünün Ormanlı Mahallesi'nde, sel sularının evine girdiği Nafiye Şimşek (80), evde boğularak hayatını kaybetti. Şimşek'in cesedi vatandaşlar tarafından bulundu.

AJANSLAR

Yorumlar
Henüz yorum yazılmamış. İlk yorumu yazmak için tıklayın.
Diğer Başlıklar

Haber Ara
Son Yorumlananlar
‘Hakanla Geziyorum’ adlı programıyla tanınan şovmen ve sunucu Hakan Doğanay, 1.5 yıl önce yakalandığı gırtlak kanseri nedeniyle bir hafta önce ameliyat oldu ve radyoterapi görmeye başladı.
HABERTEK © 2008
3wturk.com